Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co je u nás nového

NOVINKY 

 

 

DUBEN 2024

20.4. Duben je plný psích oslavenců. 13. 4. slaví vrh "C" Swalmen své páté narozeniny, 15.4. své čtvrté narozeniny slaví vrh "D" Swalmen. Rodiči obou vrhů jsou Derencie Tango Amore a náš Ferrisek. 16. 4. slaví vrh "C" Cassey Bellhome (Cassey Trittico X Ferrisek) druhé narozeniny. 19.4. vstoupili mezi veterány (8 let) pejskové a fenky z vrhu "C" od Pěti rybníčků (Una Písecké hory X Ferrisek). Všem přejeme hodně zdravíčka a spokojený psí život. 

14.4. Na dnešní mezinárodní výstavě psů v Českých Budějovicích získal Breddy od chorvatského rozhodčího Šimona Olivera hodnocení V2, res. CAC. 

img-20240414-wa0011.jpg

 

12.4. Přesně před 22 lety se narodil náš první berňáček Jimíček (Jim z Akátové aleje). Byl s námi téměř 11 let. Stále vzpomínáme heart

BŘEZEN 2024

30.3. Velikonoční procházka na Blaník se velmi vydařila. Počasí bylo přímo ukázkové, počet účastníků nižší, celkem 11 pejsků (7x BSP, 2x VŠSP, 1x NO, 1x BOM). My tentokrát vzali Breddyho, Arničku a Irču. Všichni byli vzorní. :-)

Potkávali jsme desítky lidí, s dětmi, s pejsky,  cyklisty. Na pejsky v nouzi se vybralo 1100 Kč, peníze poslány do táborského útulku pro křížence entlebušského salašnického psa Emšu

Několik fotek z pěkné procházky. 

21.3. Breddy a Iša čekají štěňátka! Máme velkou radost, držíme pěsti, ať vše dobře dopadne. Moc se na štěňátka těšíme. 

2024_03_20_20.06.53.jpg

18.3. Narodil se vrh "I" Adis Abbeba (Angie Fercus Heart X Breddy), radujeme se ze tří psích holek a jednoho psího kluka. Máme obrovskou radost a přejeme štěňátkům hodně zdravíčka, ať hezky rostou. 

17.3. Na NVP Špilberka  získal Breddy od pana rozhodčího Vondrouše hodnocení výborný 3 ze šesti psů. Fotky z výstavy zde.

12.3. přišel na svět vrh "V" z Akátové aleje. Savaně a Breddymu se narodila čtyři štěňátka. Jeden pejsek to bohužel nezvládl, tak se radujeme z krásných trojčátek (1 fenečka a 2 psí kluci). Všem se daří dobře, po týdnu na světě váží 1,25 -1,35 kg.

8.3. oslavil vrh "G" Písecké hory své třetí narozeniny (Fan Písecké hory  X  Ferrisek). Přejeme všechno nejlepší a hodně zdravíčka. 

2.3. Na krajské výstavě v Lysé nad Labem se poprvé ve třídě veteránů předvedla Ferriskova dcera Geisy ze Zahrádeckých luk. Získala hodnocení V1, vítěz třídy veteránů. Ve třídě mladých se ukázal Breddyho syn Dante Drak Trikolors,  byla to pro něj první výstavní zkušenost. Vyběhal si hodnocení VD3. A ve třídě mladých fen nastoupila Ferriskova vnučka Athena z Kozí farmy, která skončila s hodnocením V2. Všem srdečně gratulujeme, máme velkou radost. 

V Českých Budějovicích se konala oblastní výstava psů, v mezitřídě se předvedl Breddyho syn Chaese Adis Abbeba, kterému se úžasně dařilo. Nejdříve zvítězil v mezitřídě, pak získal titul oblastního vítěze a  jako "třešnička na dortu" vyhrál celou II. FCI skupinu!  Fantastické, jsme opravdu hrdí a posíláme obrovskou gratulaci.  

V roce 2019 stejného úspěchu dosáhl i náš Ferrisek, také na oblastní výstavě v Českých Budějovicích. heart

ÚNOR 2024

16.2. Přejeme všechno nejlepší ke 3. narozeninám pěti sestřičkám z vrhu "B" Cassey Bellhome (Cassey Trittico X Ferrisek).

14.2. Vrh "V" z Akátové aleje je na cestě! Breddy a Savana budou mít štěňátka. Máme velkou radost a moc se na štěňátka těšíme. 

8.2. S velkou radostí a pokorou dnes slavíme Ferriskovy 11. narozeniny! Ferrisku, všechno nejlepší, ale hlavně zdravíčko a spokojené stáří. Je nám ctí a děkujeme, že můžeme být všichni spolu. Krásné narozeniny

20240208_163903.jpg

LEDEN 2024

28.1. Na mezinárodní výstavě psů v Brně získal Breddy od rumunského rozhodčího Zsolt Molnár V1 CAC. Máme velkou radost. Fotky z Brna jsou tady